Ötvenezer forintra bírságolták a migránst, mert nem a zebrán ment át

2016. május 12. 09:30

A lehető legmagasabb bírsággal sújtott a rendőrség Körmenden egy migránst amiatt, mert az nem a zebrán, hanem ahogy a helyik közül is többen szokták, az úton szaladt át a közeli hipermarketbe.

2016. május 12. 09:30

Nem lacafacázott a rendőrség, amikor észrevett egy szabálytalanul közlekedő migránst Körmenden: rögtön a kiszabható legmagasabb, 50 ezer forintos helyszíni bírsággal sújtották a férfit, amiért az nem a zebrán kelt át a közeli hipermarketbe menet, hanem átfutott az úton. A Magyar Helsinki Bizottság ügyvédje szerint aránytalan volt a büntetés. A rendőrség azt mondja: a férfi tudta, hogy szabálytalanságot követ el, ráadásul figyelmeztették is őt.

Az RTL Klub Híradójának felvétele szerint nem egyedi esetről van szó, azon a szakaszon, ahol a migráns férfit megbüntették, rendszeresen mennek át az úton a helyiek is.

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
na még ez is
2016. szeptember 30. 18:41
Nyilván Ugyanígy tapsolnál a bírságnak, ha egy háromgyerekes magyar anyukát répáztak volna meg a rendőrök...
tango47
2016. augusztus 09. 12:39
Amikor Rudolph W. Giuliani NY polgármestere bevezette a nulla toleranciát (egy csikk eldobása 100 dollár büntetést vont maga után), érdekes módon a bűnözés is érezhetően visszaesett. Egy a lényeg: következetesen alkalmazni, úgy, hogy nincs kivétel.
Strassnoff Ignác
2016. május 27. 17:48
Agyatlan lotyó.
Strassnoff Ignác
2016. május 27. 17:48
Öröm látni, mikor a hatóság a helyzet magaslatán van. Máris jobb lett a közbiztonság. Mindössze 2 hét alatt. Ja, nem... Kicsit több. Milyen pitiáner kis geciskedés... A sok faszfej meg ennek tapsol állva. Esetleg ha valamelyik lámpa nélkül biciklizik (Nappal.) annak meg lehet adni úgy 5 évet. Nem szánalmas kissé, hogy ugyanott naponta százak grasszálnak át az úton és a kutyát sem érdekli? Persze ez idegen, betolakodó, migráns, meg a faszom tudja mi nem, ezt mindenképp büntetni kell. Orbánia már csak ilyen. A gyakorlat már működik, bár törvénybe még nincs leírva, hogy nem mindenkire ugyanaz a jogrendszer vonatkozik. Ilyen egy igazi jogállam, minden magyar büszke lehet hazája derék hatóságaira! Akik ezt helyeslik, azok úgy nem éreznek néha késztetést, hogy a tükörbe köpjenek? Nem hát, ahhoz ész is kéne. Meg jellem. Bezzeg a sok alpári tahó visít mint a fürdős kurva, hogy a sokmillás luxuskocsit miért nem meszeli le a rendőr, csak őt baszogatja a kárpótlási jegyen vett 20 éves Suzukijával! Olyankor bezzeg érti a sok anyabaszó, hogy mennyire nem bulis, ha pofára mérik a törvényt. Barmok országa...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!