Megtalálták az eltűnt gép darabjait

2016. május 20. 12:13

Ezúttal valóban az eltűnt gép darabjait találták meg görög kutatók és az egyiptomi haditengerészet katonái a Földközi-tengerben, Alexandriától 290 kilométerre – írja az Origo.

2016. május 20. 12:13

Korábban is felröppent a hír, hogy a csütörtökön eltűnt Párizsból Kairóba tartó repülőgépről találtak két mentőmellényt és egy műanyagdarabot a víz felszínén, de ezekről kiderült, hogy nincs közük az Egypt Air gépéhez.

Most viszont a repülőgépről talált közelebbről meg nem határozott elemeket az egyiptomi haditengerészet a Földközi-tengerben, Alexandriától 290 kilométerre az Origo információi szerint. A görög védelmi minisztérium pedig bejelentette, hogy holttesteket, gépdarabokat és csomagokat találtak a gép eltűnésének helyszínétől öt méterre. A talált tárgyakat francia és brit szakértők és a gyártó Airbus képviselője fogja megvizsgálni.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. május 20. 14:11
Ezért ne üljetek soha repülőre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!