Hollande: Lezuhant a Párizsból Kairóba tartó utasszállítógép

2016. május 19. 14:11

François Hollande francia elnök közlése szerint lezuhant az a Párizsból Kairóba tartó repülőgép, amelynek a hajnali órákban veszett nyoma a Földközi-tenger felett. Tízfős személyzet és ötvenhat utas utazott a gépen, köztük három gyerek. Időközben roncsokat is találtak csütörtök délután.

2016. május 19. 14:11

Sajtótájékoztatón jelentette be François Hollande francia elnök, hogy minden valószínűség szerint lezuhant az EgyptAir hajnalban eltűnt repülőgépe. A gép épp elhagyta a görög légteret és belépett az egyiptomiba, smikor eltűnt a radarról. Tízfős személyzet és ötvenhat utas utazott a gépen, köztük három gyerek.

A görög védelmi miniszter szerint a gép eltűnése előtt éles fordulatokat tett. A helyi hatóságok komoly erőkkel próbálják megtalálni a roncsokat a Földközi-tengerben. Hollande egyelőre annyit mondott a szerencsétlenség okairól, hogy meg kell ismerni a részleteket, de nem lehet kizárni, hogy terrorcselekmény történt.

A francia hatóságok teljes körő vizsgálatot ígérnek.

Frissítés: csütörtök délután roncsokat is találtak a Földközi-tengeren. A Reuters jelentése szerint a gép eltűnési helyétől 80 kilométerre délre találtak roncsokat görög hatóságok, két objektumot egyelőre.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. május 19. 23:44
Ez a kirekesztő náci gravitáció miatt van.
kukagyerek
2016. május 19. 15:19
"... köztük három gyerek." ---------------------------- Köszönik a szüleiknek, hogy csak ennyit élhettek!
csuka
2016. május 19. 14:48
Izraeli rakéta gyakorlat ...
Morgen
2016. május 19. 14:39
"de nem lehet kizárni, hogy terrorcselekmény történt. A francia hatóságok teljes körő vizsgálatot ígérnek." Ó, igen! Párizsban lesz*rják a rendőröket, ez csak szimpátia tüntetés lehet a kegyeltek részéről. Hollande még mindig hisz a csodákban, bár nem zárja ki a legrosszabbat sem . Hatvanhat ember élete a demokrácia oltárán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!