Az Iszlám Állam támadásokat tervez a foci Eb drukkerei ellen

2016. május 30. 09:05

A hatóságok tudomására jutott, hogy az Iszlám Állam terroristái támadásokat terveznek a 2016-os Európa-bajnokságon. A rendőrség ezt a Salah Abdeslam terrorista laptopján talált információkból tudta meg.

2016. május 30. 09:05

A rendőrség nyilvánosságra hozta a párizsi és brüsszeli terrortámadások kitervelésében központi szerepet játszó terrorista, Salah Abdeslam számítógépén talált adatokat. Az információk szerint a terroristák azt tervezik, hogy öngyilkos merénylőkkel, fegyverekkel és drónokkal veszik célba az Európa-bajnokság alatt Marseille-ben tartózkodó drukkereket. A fanatikusok még kémiai fegyvereket is bevetnének.

Elsődleges célpontjaik az angol drukkerek, ezért a terv szerint a június 11-ei Anglia-Oroszország mérkőzésen csapnának le. A Daily Mirror forrásai szerint az Egyesült Királyság biztonsági vezetői attól tartanak, hogy az angol drukkereket a biztonsági zónán kívül eső szurkolói területeken támadhatják meg az iszlamisták. A rendőrség ugyanakkor elképzelhetőnek tartja, hogy Abdeslam letartóztatása ellenére is megkísérlik végrehajtani a támadásokat. 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. május 30. 14:00
Egyébként nyilvánvaló, hogy a muszlim világ főellenségei az angol futballszurkolók. Nálunk csak az izlandiak veszélyesebbek.
XPEH BAM
2016. május 30. 11:20
Hát baszki, ezt én is tudtam, az egy eccerű hómpógár!
pitypang1125
2016. május 30. 10:42
Megehetik amit főztek! Mondjuk a Franciákért nem igazán hullatnák könnyeket!
Miskaba
2016. május 30. 09:42
Muszáj volt ennek a ronda cigánynak a képét kitenni?már kezdtem elfelejteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!