Abdeslam mihamarabb Franciaországba szeretne kerülni

2016. április 01. 08:37

A párizsi terrortámadás feltételezett kitervelőjének kiadatásáról csütörtökön már döntött is a belga bíróság.

2016. április 01. 08:37

A párizsi terrortámadás feltételezett kitervelője, Salah Abdeslam a korább hírekkel ellentétben mihamarabb Franciaországba szeretne kerülni – nyilatkozta Cedric Moisse, Abdeslam ügyvédje. Kiadatásáról csütörtökön már döntött is a belga bíróság. 

Az Euronews tudósítása szerint a terrorista együtt akar működni a hatóságokkal, és beleegyezett, hogy az európai elfogatóparancs szerint vádolják meg. 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Falafel
2016. április 02. 20:08
Nem is terrorista, hanem hős. A testvére mondta, hogy azért nem robbantotta fel magát, mert nem akart embert ölni. Csak úgy csinált, mintha terrorista lenne, de közben meg nem is az. Én meg hiszek a testvérének. Elvégre egy derék muszlim, nem holmi Európát feldúló erőszakos magyar hordatag.
Csigorin
2016. április 01. 11:48
Addig torte a fejet mig erre jutott. Igaz, kicsit segitettek. Marmint a fejtoresben :)
néhai Ch.Pilot
2016. április 01. 10:12
Ez egy nyeke-nyóka terrorista, nem is igazi. Az igazi muszlim terrorista nem is akar életben maradni. Nem Franciaországba, hanem a Hetedik Mennyországba akar jutni. Szerintem rossz embert fogtak el. Ezt el kéne engedni :-)
thymian
2016. április 01. 09:31
Valószínű, a franciáknál 5 helyett 8 óráig nem lehet zaklatni, azért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!