Schengen megmarad, de mi lesz a menekültekkel?

2016. március 10. 09:45

Az Európai Parlament elnöke szerint nem lehet megállítani a migrációt az új intézkedésekkel. A balkáni útvonal lezárulása miatt új útvonalon indulhatnak el a migránsok.

2016. március 10. 09:45

Lezárult a balkáni útvonal, tízezrek rekedtek az útvonalon fekvő országokban. Görögországban egyre rosszabb a helyzet. Az Európai Parlament elnöke szerint nem lehet megállítani az új intézkedésekkel a migrációt.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2016. március 14. 12:33
Felhívás (újabb) keringőre. Ostoba.
luisbathhelena
2016. március 12. 09:36
Nem lehet megállítani? Izrael megállítja, az USA megállítja, az összes olajállam (pénz, hely, azonos kultúra, azonos vallás van!) megállítja. Csak Európában van valami különleges természeti törvény???
Csigorin
2016. március 12. 09:36
Ne tegyetek ki radarokat az utakra, mert csak uj utvonalat keresnek majd a gyorshajtok :)
cutcopy
2016. március 12. 09:36
"Az Európai Parlament elnöke szerint nem lehet megállítani a migrációt az új intézkedésekkel" Hogy csapódna arccal a falnak ez a sok szerencsétlen töketlen brüsszeli bürokrata.. Ez úgy hangzik hogy hagyjunk föl a bűnüldözéssel hiszen a bűnözők úgy is mindig újabb és újabb trükköket találnak ki.. Évek óta működik a bolgár kerítés, a magyar fél éve, egyértelműen megoldás és ha változik a migránsútvonal akkor azt követnie kell a kerítésnek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!