Olaszországban fogták el Abdeslam segítőjét

2016. március 27. 10:51

A belga Le Soir hírei szerint az Olaszországban elfogott gyanúsított volt az, aki hamis papírokhoz juttatta a keddi brüsszeli, valamint a tavalyi párizsi terrortámadások szereplőit. Tőle szerezhetett papírokat Najim Laachraoui, a brüsszeli reptér egyik öngyilkos merénylője, valamint Salah Abdeslam, a párizsi terrorkommandó tagja, csakúgy, mint az időközben tűzharcban megölt Mohamed Belkaïd.

2016. március 27. 10:51

Olaszországban letartóztattak egy algériai férfit, akit a belga hatóságok a brüsszeli merényletekkel összefüggésben kerestek. A belga Le Soir szerint Salerno térségében, Bellizziben fogták el egy rajtaütés során a 40 éves Jamal Eddine Oualit. A férfi elfogásáról az olasz rendőrség twitteren számolt be szombaton. A hírek szerint a gyanúsított volt az, aki hamis papírokhoz juttatta a keddi brüsszeli, valamint a tavalyi párizsi terrortámadások szereplőit. Tőle szerezhetett papírokat Najim Laachraoui, a brüsszeli reptér egyik öngyilkos merénylője, valamint Salah Abdeslam, a párizsi terrorkommandó tagja, csakúgy, mint Mohamed Belkaïd, akinek szintén köze lehetett a párizsi támadásokhoz, s akit Brüsszelben lőttek agyon a rendőrök egy rajtaütés során.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. április 20. 10:01
Kiakasztani a főtéren a lámpavasra. Azt megértik.
balbako_
2016. április 15. 10:18
Úgy sétálnak keresztbe, hosszába Európában, hogy az elkepesztő!
balbako_
2016. április 15. 10:18
És a titkosszolgálatok mit csinálnak?
ciprióta
2016. március 29. 10:24
Miközben putyin a békeszárnyas merő eleganciával bombázza a szir lakosságot az ujkökorszak pravoszláv keresztényeinek védelmében,akközben...kapaszkodjatok...az orosz szverdlov megyében egy őrizetlen, lerabolt vegyiüzem területén 63 TONNA TROTIL HEVER GAZDÁTLANUL... Na ehhez mit szóltok szaftzabálók..ime az orosz idézet ...В Красноуральске оставили валяться 63 тонны тротила...Ezek után kérdezem,vajon honnét szerzik be az iszlám radikálisok a robbanóanyagot????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!