Vonatbaleset történt Németországban

2016. február 09. 13:33

Minimum nyolcan meghaltak, és 150-nél is többen megsérültek egy vonatszerencsétlenségben a bajorországi Bad Aibling közelében, Németországban.

2016. február 09. 13:33

Összeütközött két személyvonat a reggeli csúcsforgalom idején a bajorországi Bad Aibling közelében, Németországban. Eddig nyolc halottról és 150-en sérültről tudni, de a rendőrök további holttestekre számítanak a romok alatt. A mentőszolgálatok nagy erőkkel vonultak a helyszínre, a baleset melletti mezőre 8 mentőhelikopter szállt le. A mentésben több száz hivatásos és önkéntes is részt vesz. A rosenheimi Vöröskereszt vezetője szerint mindenkit mozgósítottak.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2016. február 10. 12:39
A süddeutsche szerint a szolgálatvezető kétszer is kikapcsolta a biztonsági rendszert. http://www.sueddeutsche.de/bayern/zugunglueck-von-bad-aibling-fahrdienstleiter-soll-sicherungssystem-ausser-kraft-gesetzt-haben-1.2857330
Morgen
2016. február 09. 21:48
Borzalmas katasztrófa! Egyre nehezebb nem provokációra gondolni. Együtt-érzek az áldozatok hozzátartozóival, iszonyat lehet valakit elengedni dolgozni/iskolába, bárhová, majd azzal szembesülni, hogy sohasem jön haza. A sebesülteknek jobbulást kívánok! A németeknek pedig igaz, korrekt híreket!
thymian
2016. február 09. 20:22
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy iskolaszünet van, így legalább gyermek nincs az áldozatok között.
Tiszafa
2016. február 09. 16:13
Nem csodálkoznék rajta, ha az automata biztonsági rendszert megrongálták volna, vagy felülírták volna. Ennek így, közlekedésre optimális körülmények között, egyszerűen nem lett volna szabad megtörténnie. Olyan biztonsági rendszerben, mint amilyennel a német vasút rendelkezik, a véletlen nem fordulhat elő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!