Tömeggyilkossággal felérő véres merénylet Szíriában

2016. február 21. 18:04

Legalább 46-an meghaltak, amikor pokolgépek robbantak a szíriai Homszban vasárnap. A sebesültek száznál is többen vannak. A pokolgépek legalább egyikét öngyilkos merénylő robbantotta fel az eddigi hírek szerint.

2016. február 21. 18:04

Civilek és a tűzoltók együtt próbálták kimenteni azt a férfit, aki az egyik, vasárnap felrobbant autóban ült, miután több robbantásból álló merényletet követtek el a szíriai Homszban. A városnak ebben a negyedében egy hónappal ezelőtt is robbantott két öngyilkos merénylő. Akkor 22-en haltak meg. Azt a támadást az Iszlám Állam vállalta magára. Homsz városát Aszad szír elnök kormányhadserege tartja ellenőrzése alatt. 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2016. február 22. 11:16
Most mitől higgyem el, hogy bárki fel akarja számolni ezt a mocskot? Mindig, de mindig kizárólag gyalogokat gyilkolnak! (Kivétel az újkori történelemben: Kennedy, akit ki tudja, ki öletett meg). Mindjárt vége lenne ennek az egésznek, ha a terroristák a saját megbízóikat vennék célkeresztbe. Milyen érdekes, hogy nem politikusnőket erőszakolnak meg a migránsok, hanem azokat, akiknek a feje fölött eldöntötték, hogy simogatni kell őket.
még fokozza
2016. február 21. 21:05
A török úriemberek így reagáltak a szerdai, Ankarai merényletre.
cutcopy
2016. február 21. 20:09
Ban-Ki-moon meg gondolom gyorsan elítélte majd hazament meccset nézni..
OHM
2016. február 21. 18:59
Tuti, hogy az asszadisták /benne van a nevükben is/ vagy a ruszkik voltak! Esetleg inkább az amcsik,vagy a törökök által pénzelt homoki-cigányok, akiknek a rokonai már itt fenik a kést...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!