Migránsokat fenyegetett és rabolt ki egy taxis Nagyfa közelében

2016. február 18. 09:35

A megalapozott gyanú szerint Nagyfa közelében egy taxisofőr lőfegyverrel vagy annak utánzatával fenyegette meg a hozzá beszálló migránsokat azzal, hogy ha nem adják át a pénzüket, akkor megöli őket. A gyanúsított 51 éves férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

2016. február 18. 09:35

A megalapozott gyanú szerint egy taxisofőr rabolt ki három migránst Nagyfa közelében, a férfit elfogták és őrizetbe vették – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a megalapozott gyanú szerint szombaton 22 óra körül három, a Nagyfai Ideiglenes Befogadó Állomáson elhelyezett migráns gyalogolt Szeged felé a 47-es főút mellett. A két afgán és egy iráni állampolgár megállított egy taxit, majd beszálltak a járműbe. Menet közben a sofőr egy lőfegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az utasait, hogy adják át a náluk lévő pénzt, különben megöli őket. A sértettek ennek eleget tettek, majd az időközben megálló taxiból kiugrottak és elmenekültek.

A rendőrség hétfőn elfogta a fegyveresen elkövetett rablás bűntettével megalapozottan gyanúsítható 51 éves sándorfalvi férfit. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását – tudatta az őrnagy.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2016. február 29. 15:17
szervezhetnél kormányzati rablóbandát tüntetők ellen..
Antigoné
2016. február 20. 11:14
Na ne már!
3M..
2016. február 19. 20:37
Nemzeti hős! Dánia ugyanezt csinálja, csak állami szintre emelve. Kitüntetni! Szebb Jövőt!
Korrupt Kornél
2016. február 18. 18:25
este 22 óra körül 3 migráns tart Szeged felé. Megtehetik. Taxi be, mondjuk egy előre, kettő hátra. Taxis pisztolyt ránt... jujj. Akinek van kocsija próbálja rekontstruálni mit ér egy pisztoly a hátamögött ülővel szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!