Kórházat bombáztak Szíriában

2016. február 17. 08:01

Franciaország és Törökország szerint az észak-szíriai kórházak bombázása háborús bűncselekmény, a török külügyminiszter szerint Oroszország a felelős. Moszkva nem reagált a vádakra.

2016. február 17. 08:01

Kórházakat és oktatási intézményeket is bombáznak Szíriában: Franciaország és Törökország szerint ez háborús bűncselekmény, a török külügyminiszter szerint ezért Oroszország a felelős. A törökök eközben a kurdok észak-szíriai állását bombázzák. 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andy Vajda
2016. február 17. 21:56
archer, köszönöm az elismerést:) De részben bemásolt írás
Akitlosz
2016. február 17. 16:22
Törökország meg tüzérséggel lövi Szíriát, mert bombázni már nem mernek. Az mi? Minden NATO terroristát ki kell verni Szíriából vagy el kell pusztítani. Meg kell akadályozni, hogy Törökországból utánpótlást kapjanak. Sohasem lehetett arról hallani, hogy Szíriában tömegével lennének fegyvergyárak, jól érzékelhetően mégsem sújtja sem fegyver, sem lőszerhiány egyik harcoló felet sem. Vajon honnan a sok lőszer?
csurcsányi
2016. február 17. 15:12
A szíriai kurd területek bombázása a törökök részéről az vajion mi?A kurdok az ISIS ellen harcolnak!A törökök is állítólag.
Andy Vajda
2016. február 17. 15:00
Pedig reálisan minden lehetőség és eszköz adott ahhoz, hogy a Közel-Kelet pillanatok alatt atomrommá váljon. És még a fene tudja milyen térsége a világnak. Hogy meddig marad meg a Medve jóindulata és türelmes bölcsessége?-nem tudható. Az USA kétségbeejtő helyzetbe lavírozta magát. Kitartottjai és bábjai szorult helyzetükben olyan koalíciót barkácsoltak össze nagy hirtelenjében, amit Amerika lassan nem képes kontroll alatt tartani! Így fordulhatott elő az az őrült helyzet, hogy a minszki Kijev-Donbassz tárgyalásokon Kijevet képviselő Roman Besszmertnij fölvetette: Maradék-Ukrajna ÜZENJEN HADAT Oroszországnak! A totális gazdasági és politikai összeomlás küszöbén bukdácsoló kijevi vezetés pedig akár eddig is eljuthat! Miután az ankarai és a kijevi Keresztapák tárgyaltak. Ennélfogva aligha véletlen a török agresszióval párhuzamosan fölvetődött kijevi bolondéria.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!