Aszad: Nem lesz gyors tűzszünet Szíriában

2016. február 17. 10:10

Valószínűtlen, hogy gyorsan bevezessék a fegyverszünetet Szíriában – mondta Bassár el-Aszad szír elnök hétfőn a müncheni konferencián elfogadott tervekkel kapcsolatban. A nagyhatalmak korábban Münchenben állapodtak meg a fegyvernyugvásról.

2016. február 17. 10:10

Bassár el-Aszad szír elnöknek és a vele szövetséges Moszkvának a szíriai tűzszünet későbbi bevezetése áll érdekében, mivel a kormányerők offenzívában vannak. Aszad így hétfőn a müncheni konferencián elfogadott tervekkel kapcsolatban ki is jelentette: „valószínűtlen, hogy gyorsan bevezessék a fegyverszünetet Szíriában. A nagyhatalmak korábban Münchenben állapodtak meg a szíriai fegyvernyugvásról”.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraxas
2016. február 18. 08:37
Mondjuk ő elég autentikus a kérdésben. :-)
chack
2016. február 17. 21:21
Lehet szó tűzszünetről, ha a nyugatiak akarják: - ne lőjenek többet - ne adjanak több fegyvert meg lőszert a terroristáknak, hogy ők se tudjanak lőni Utána a kormánycsapatoknak nem lesz kire és nem lesz miért visszalőniük.
Területvédő
2016. február 17. 14:22
Ne is legyen! Harc a végső győzelemig! Kisöpörni az összes külföldről fizetett, fegyverrel támogatott terroristát Szíriából!
még fokozza
2016. február 17. 11:21
Szíria már olyan látványos kudarc az USA-nak mint Vietnam. Pedig már mindennel próbálkoztak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!