„Olyan volt a robbanás, mint egy földrengés”

2016. január 13. 10:21

Felrobbantotta magát az Iszlám Állam egy terroristája Isztambulban, a Sultanahmet negyedben kedden délelőtt. A merényletben tíz ember halt meg, köztük nyolc német turista. Egy szemtanú szerint a robbanás olyan volt, mint egy földrengés.

2016. január 13. 10:21

Az Iszlám Állam terroristája robbantotta fel magát  Isztambulban, a Sultanahmet negyedben kedden délelőtt. Az 1988-as születésű, szíriai állampolgárságú dzsihádista a semmiből bukkant elő. Semmilyen megfigyelési vagy körözési listán nem szerepelt Törökországban. A robbanásban tíz ember halt meg, köztük nyolc német turista. A török hatóságok 15 sebesültet jelentettek, többségük német állampolgár, de van köztük egy norvég férfi is. Egy közelben tartózkodó férfi azt mesélte, hogy a robbanás olyan hatalmas volt, mint egy földrengés.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2016. január 13. 13:01
"Felrobbantotta magát az Iszlám Állam egy terroristája"... ...azaz Erdogán egyik terroristája...
Secnir
2016. január 13. 12:37
"Az Iszlám Állam terroristája robbantotta fel magát Isztambulban, a Sultanahmet negyedben kedden délelőtt. Az 1988-as születésű, szíriai állampolgárságú dzsihádista a semmiből bukkant elő. Semmilyen megfigyelési vagy körözési listán nem szerepelt Törökországban. " segítsen valaki megértenem egy dolgot: ha gey bomba felrobban a testén valakinek, és apró cafatokra szedi, és szétteríti 1200 négyzetméteren, akkor honnan a megmeredt faszomba lehet tudni, hogy 1988-as születésű szíriai állampolgárságú volt az elkövető?
rajgy
2016. január 13. 11:56
Nem tudom, hogy ez nem fogja e a német kitoloncolási eljárást befolyásolni. Ugyanis Német turisták között robbantotta fel magát az öngyilkos. Ilyen kitoloncoltak között nyilván lesznek csalódott öngyilkosjelöltek. (és a német túristák sokat utaznak....)
amayyudan2
2016. január 13. 11:42
Ja, ne mondja nekem senki, hogy ez nem lehet belsős munka, mert Törökország érdekeivel ellentétes! A ruszki vadászgép lelövésével is sikerült egy olyan szituációt elérniük pillanatok alatt, ami senkinek sem jó, viszont sokaknak sz*r, nekik is. Ezek után nem fogadnék nagyobb összegben a wannabe szultán Erdogan szellemi épségére, ebben az esetben sem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!