Kitoloncolták a balkáni migránsok első csoportját Németországból

2015. november 27. 14:25

A német hatóságok repülőre ültették az első olyan illegális bevándorlói csoportot, akiknek a balkáni államokkal kötött megállapodás alapján kell távozniuk. Koszovót és Albániát biztonságos országnak nyilvánították.

2015. november 27. 14:25

Németország idegenrendészeti hatóságai repülővel indították útnak az első olyan, illegális bevándorlókból álló csoportot, akiket a balkáni országokkal kötött megállapodás keretében toloncolnak ki – írja a 888, közölve a Reuters fenti videóját. Az úticél Koszovó, amit a németek időközben biztonságos befogadó országgá nyilvánítottak, és ugyanígy tettek Albániával is.

A visszatoloncolásokat nehezíti, hogy a migránsok közül sokan megsemmisítették irataikat. 

A portál arról is ír, hogy a németországi bevándorlási ügyintézés látványosan lelassult, sokan akár 8 órát is várakoznak a hidegben.

 

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2015. november 28. 06:07
Khm...szóval ismét megtudtuk, hogy egy rakat, több tízezer olyan ember van jelenleg Németországban, akinek még a nevét sem tudják. Mert ha a személyazonosságát nem lehet igazolni, kitoloncolni sem lehet, tök mindegy, hogy albán, koszovói, afgán, szír vagy afrikai. Tényleg megnyugtató...
Brigadéros
2015. november 27. 21:01
Mit ír a portál, Németország deportál???
Brigadéros
2015. november 27. 21:00
Ez egy olcsó és környezetkímélő megoldás, buszoztatni őket Németországba, aztán repülővel hazaküldeni őket...esetleg egy kerítés az EU határára nem volna okosabb?!? Hülye Merkel...
még fokozza
2015. november 27. 20:28
Olyan megható mint a Casablanca című film. Még egy utolsó szelfi, aztán...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!