Jordánia királya: Zajlik a III. világháború

2015. november 11. 09:51

Oroszország szerepe perdöntő a szíriai rendezésben – mondta II. Abdullah az Euronewsnak adott interjújában. A jordán király szerint bizonyos értelemben a III. világháború zajlik.

2015. november 11. 09:51

Jordániában több százezer szíriai menekült él. Az országra hatalmas nyomás nehezedik, a nemzetközi segélyek egyre fogynak. Közben a királyságnak a szunnita terrorizmussal is szembe kell néznie. II. Abdullah jordán király szerint Moszkvának kulcsszerep jut a szíriai rendezéssel kapcsolatban. Csak az orosz vezetés garantálhatja a rezsimnek, hogy nem lesz félreállítva. A király kijelentette: Oroszország a szó legszorosabb értelmében is jelen van Szíriában.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. november 11. 19:32
Zajlik a III. világháború - avagy a második nem ért véget mindenhol..
OberEnnsinnen
2015. november 11. 15:09
Igen. A jordán király rájött, minél jobban bombáz az USA, sőt, már a frankok is újráznak a bombáikkal, annál izmosabb az Iszlám Állam. És ez elgondolkodtatta. Hogy a dolgok igen-igen természetellenes irányt vettek. Mi erre már közel 100 éve, 1916-ban rájöttünk, amikor a jó amcsik fogták magukat, kiléptek Amerikából és beléptek Európába. Azóta is segítik Európát, hálából az meg egyre zsugorodik. Erre mondják: halálos ölelés.
nick89
2015. november 11. 14:58
Hát mégis?! Soh'se gondoltam volna a világ legerősebb katonai szövetségének tagjaként meg a világ leggyorsabban fejlődő gazdasági-politikai szövetségének oszlopaként, hogy ide jutunk!
Morgen
2015. november 11. 12:32
Nekünk meg Merkelünk van. Meg Európa történelme, ahol mindhárom világháborút a német vezetésnek köszönhetjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!