Igazoltatni akarta a katonákat az izraeli férfi, agyonlőtték

2015. október 22. 10:32

Izraeli férfit lőttek le a biztonsági erők szerdán Jeruzsálemben. A feltételezett merénylő egy buszra felszálló két katonát akart igazoltatni, mire azok az ő papírjait kérték. A férfi nekik támadt, majd lelőtték.

2015. október 22. 10:32

Izraeli biztonsági erők lelőttek egy feltételezett merénylőt szerdán Jeruzsálemben. Az első hírek szerint a megölt férfi izraeli papírokkal rendelkezett. Az incidens egy buszon történt, amikor két katona szállt fel a járműre. Az ismeretlen férfi felszólította őket, hogy igazolják magukat, mire a katonák az ő papírjait kérték. A férfi ekkor nekik támadt, ezután lőtték le.

Ezzel párhuzamosan Ciszjordániában, Beit Omar településnél autóval hajtott izraeli katonák közé egy palesztin férfi. A gázolás következtében öt katona megsebesült egyikük életveszélyesen. A sofőrt megsebesítették és elfogták. Az erőszakhullám szeptemberi kezdete óta kilenc izraeli halt meg késelés, lövöldözés, vagy gázolásos merénylet miatt, miközben 48 palesztint, köztük 24 merénylőt a biztonsági erők öltek meg.

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2015. október 23. 16:46
Szerintem Izrael minket véd, amikor embereket öl!!!
eresgé
2015. október 23. 00:48
A Euronews? Azt nem valami Egyiptomiak vettek meg kilora par honapja?
Morgen
2015. október 22. 18:52
Aki támad, azt lelövik ottan! Itten meg több ezer rendőr nem tehet semmit.
ottapont
2015. október 22. 17:16
Vigyázat Mandiner, Szauron szeme rátok fordult! :p
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!