Ilyen volt a francia vonat a támadás után

2015. augusztus 22. 13:02

Több videót is készítettek a francia vonat támadás hősei a marokkói terrorista hatástalanítása után.

2015. augusztus 22. 13:02

Alek Skarlatos és Anthony Sadler is készített mobiltelefonjával videót az Amszterdamból Párizsba tartó vonatról, miután leteperték azt a 26 éves marokkói férfit, aki fegyverekkel felszerelkezve megtámadta a vonatot. A támadásban senki nem halt meg, két férfi sérült meg súlyosan, egy harmadik, a francia színész, Jean-Hugues Anglade csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

A két férfi a Sky News-nak részletesen beszámolt arról, hogyan sikerült hatástalanítaniuk a terroristát. Anthony Sadler a CNN-nek elküldött a videóját itt találják.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. augusztus 22. 15:01
Vajon az usa a Csárli ügyben is benne volt?
lebegyew
2015. augusztus 22. 14:31
A macedón-görög határon egy rendőrt szúrt hasba egy menekült, mert a rendőr semmibe véve fáradtságát és az otthon átélt háborúban szerzett lelki sérüléseit igazoltatni akarta "szegény vándort". Ugye tisztában vannak vele a bevándorlást támogató honfitársaink, hogy nincs messze az idő, mikor itt Magyarországon is történik valami hasonló? Gondolom senki nem szeretné, ha magyar áldozatai lennének a bevándorlásnak, de már most lehetne rá fogadni, hogy az Index, a 168 óra és a 444 cikkei és hozzászólói azzal fogják majd megmagyarázni az esetet, hogy a bevándorlók agresszivitását a határkerítés és a magyar társadalom idegenellenessége váltotta csak ki, ha feltételek nélkül befogadnánk őket, akkor ezek a muszlim férfiak a légynek sem tudnának ártani. Pedig de.
lavor
2015. augusztus 22. 13:36
Riszpekt az angolszász országoknak, a punci európaiak meg gyorsan állítsanak fel egy bizottságot előkészítő bizottságot és beszéljék át a dolgokat, nehogy szó érje a ház elejét.
kamasuka
2015. augusztus 22. 13:09
ÁLPROBLÉMA (Aki még egyszer a maszop és ondóira szavaz, annak kívánok sok szép illegális bevándorlót a családja közelébe, akinek minden reggel mondhatja, hogy: "Jó reggelt, szomszéd!")
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!