Putyin betiltja a trágárkodást

2014. május 06. 13:15

A mozikban is csak úgy lehet engedélyezni a filmvetítést, ha nincs az alkotásban trágár kifejezés.

2014. május 06. 13:15

Július elsejétől életbe lép a szitkozódást tiltó orosz jogszabály, amelyet tegnap írt alá Putyin elnök. Sem a rádióban, sem a tévében, sem a moziban, sem nyilvános rendezvényen nem lehet keresetlen szavakat használni. A visszaesőket akár egy évre is eltilthatják a munkavégzéstől.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. május 06. 18:55
Akkor amerikai filmek többet nem lesznek, mert azokban más sincsen, mint fuck fuck fuck fuck fuck, esetleg néha egy kis oh my god, hogy a mennynek is jusson azért valami. Sajnos pár magyar film sem különb. Akinek nincsen mondanivalója ő inkább maradna csendben!
Monkey4you
2014. május 06. 18:26
Most akkor az oroszoknak tilos lesz megnézni a Lúdas Matyit? Én tegnap láttam az interneten, na Matyi se volt valami szalonképes!!!
doncamillo
2014. május 06. 18:18
Ez az oroszoknál olyan, mintha a nemzeti italukat, a vodkát tiltanák be:-)) Szünet nélkül vedelik, és közben trágárkodnak. Ha Putyin meg akar bukni, mint Gorbacsov, csak csinálja!!:-))
Monkey4you
2014. május 06. 18:15
A visszaesőket akár egy évre is eltilthatják a munkavégzéstől. -------------- Nem lesznek a munkától eltiltva, csak máshol, más melót kapnak!!! Szibéria újra felvirágzik!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!