Csendőrökkel csaptak össze magyar szurkolók Bukarestben

2013. szeptember 06. 15:08

Összecsapott a csendőrökkel pénteken Bukarest történelmi belvárosában az esti labdarúgó világbajnoki-selejtezőre érkezett magyar szurkolók egy csoportja.

2013. szeptember 06. 15:08

A román hírtelevíziók élő közvetítéséből az látszott, hogy Magyarország feliratú, egyforma fekete pólóba öltözött férfiak dulakodnak az őket gumibotozó román csendőrökkel. A számos sörözőnek otthont adó városnegyed utcáin a drukkerek székeket dobáltak, a csendőrség pedig könnygázt vetett be ellenük.

A szurkolói csoportot autóbuszokba terelték és elvitték a helyszínről. A csendőrség szóvivője szerint senki sem sérült meg, és sikerült helyreállítani a rendet.

Kép: Adevarul (cserélve)

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obulus
2013. szeptember 06. 22:09
Félek, nehogy infarktust kapjak. Még mindig remegek az örömtől. Ilyen jó estém régen volt. (volt?), de az biztos, hogy ekkorát még nem kaszáltam soha. Húú egyszerűen nem tudok lenyugodni. Ossza már meg valaki velem az örömöt. Ne legyetek már ilyen kegyetlenek.
Obulus
2013. szeptember 06. 22:02
Lehet, hogy mégis csak van Isten? Köszönöm, Istenem, köszönöm. Soha nem mertem még ilyen nagy tétben fogadni, de valahogy éreztem. Szinte biztos voltam benne. :-)
Obulus
2013. szeptember 06. 21:58
Ezt magam sem hiszem. :-) Ekkorát még nem kaszáltam, semmilyen fogadáson. Nagyon ki volt élezve, mert 2-1-nél egy fillért sem nyertem volna, sőt elbuktam volna a feltett pénzemet. (reszkíroztam elég sokkal). 2-0-nál megmarad a pénzem és egy kicsit nyertem volna, DE BEJÖTT!!!! Na meglátogatom greyhound2-t New York-ban. Erre kellet a pénz. Szállodában, kényelmesen, nem mint az átlag csóró magyar. Ez az álmom 10 éve. http://www.youtube.com/watch?v=aqlJl1LfDP4
Obulus
2013. szeptember 06. 21:44
SZERENCSÉTLENEK, LŐJE MÁR BE VALAKI AZT A HARMADIKAT! 5' VAN HÁTRA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!