Félmillió dollárt kér egy beszédért Clinton

2013. június 03. 19:02

Izraelbe utazik Bill Clinton volt amerikai elnök, hogy részt vegyen a Simon Peresz államelnök kilencvenedik születésnapja alkalmából szervezett rendezvényeken. Clinton félmillió dollárért tart háromnegyed órás beszédet Rehovot városban a Peresz nevét viselő tudományos központ ünnepi estjén, közölte a Jediót Ahronót című izraeli lap honlapján.

2013. június 03. 19:02

Az adományokból összegyűjtött ötszázezer dollárt nem Clinton magánszámlájára, hanem a környezetvédelmet és közegészségügyet támogató alapítványának utalta a június 17-i rendezvényt szervező Zsidó Nemzeti Alap. Clinton megjelenését jó előre biztosították: már egy évvel ezelőtt meghívták a nagyszabású eseményre és át is utalták számára a pénzt.

Több mint negyven országból érkeznek vendégek Peresz születésnap rendezvényeire, így a Clinton-beszéddel fémjelzett rehovoti gálavacsorára és a Jeruzsálemben tartandó nemzetközi konferenciára. A tanácskozás megnyitóján Barbra Streisand énekel. A világhírű amerikai művésznő már sokszor járt látogatóban Izraelben, de ez lesz az első hivatalos fellépése a zsidó államban, ahol ezúttal több koncertet is ad. Az izraeli szervezők arra számítanak, hogy a június 18-tól 20-ig tartó elnöki konferencián mintegy 4500-an vesznek részt, köztük egykori és jelenlegi államfők, tudósok, művészek és újságírók.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. június 04. 06:28
business as usual
Bábeli békák
2013. június 03. 20:56
A jediót az idiótát jelent?
Bábeli békák
2013. június 03. 20:54
Van akinek ér egy lyukas garast is ennek a degenerált csigának a rizsázása? Tkp mi ez? Előadóművész, mert annak kurvaszar.
Scarmond
2013. június 03. 19:39
Mindeközben több mint 1 milliárd ember éhezik. Respect Stephen Hawking! http://mandiner.hu/cikk/20130508_stephen_hawking_csatlakozott_az_izrael_elleni_bojkotthoz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!