Megvan a zászlóégető szurkoló

2013. március 20. 20:13

Azonosította a román csendőrség azt a Rapid szurkolót, aki a hétfői, kolozsvári CFR elleni mérkőzésen elégetett egy magyar zászlót.

2013. március 20. 20:13

Azonosították azt a szurkolót, aki a kolozsvári CFR és a bukaresti Rapid hétfői bajnoki labdarúgó mérkőzésen felgyújtott egy magyar zászlót – közölte szerdán a román csendőrség. „Cornel P., 25 éves bukaresti lakos, a bukaresti Rapid szurkolótáborának tagja ellen büntetőeljárás indult diszkriminációra való felbujtás gyanújával, amit a Btk. 317-es paragrafusa alapján hat hónaptól három évig terjedő börtönbüntetéssel, vagy bírsággal és a sporteseményekről való, egytől négy évig terjedő eltiltással büntetnek” – olvasható a román csendőrség közleményében.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
müller
2013. március 21. 10:31
Nagyon helyes. De azt továbbra sem értem, hogy egy(es) idióták miatt miért kell a zártkapuval egy teljes szurkolótábort büntetni... Mert bár nekem se kutyém se macskám a Rapid Bukarest csapata, de bizonyára nekik is vannak normális szurkolói, akiket így ártatlanul büntettek. Az az elv, hogy egy bűneset kapcsán nem kizárólag az elkövetőre vár szankció, hanem arra a közösségre is ahová az elkövető tartozik, legfeljebb diktatúrákban szokásos, simán kimeríti a kollektív bűnösség elvét és a legcsekélyebb köze sincsen a jogállamiság fogalmához.
tamas222
2013. március 21. 10:26
Fura,ők talán keresték is... A mi kis náciainkat nem hiszem.
Feketestucni
2013. március 21. 07:57
" Te meg Balog, te büdös cigány, dugd föl anyádnak a díjat..."
jobban teljesítő
2013. március 21. 07:32
Sajnos nálunk sosem sikerül elkapni a balhézókat. Románia már ebben is előttünk jár. Fasza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!