Visszatér Sarah Palin

2013. február 20. 07:56

David Axelrod, Barack Obama elnök kampányainak vezérstratégája pedig az MSNBC és az NBC News tévécsatornák kommentátora lesz.

2013. február 20. 07:56

Palin, akinek évi egymillió dolláros kommentátori szerződését januárban bontotta fel a Fox News televízió, márciusban a Konzervatív politikai akciókonferencián (CPAC) tét vissza a politizáláshoz. A CPAC többek között olyan volt és potenciális jövőbeni konzervatív republikánus elnökjelölteket tömörít, mint Newt Gingrich, Rick Santorum, Marco Rubio, Paul Ryan és Jeb Bush.

Axelrod, aki vezető elemző lesz az MSNBC-nél és az NBC-nél, újságíróként kezdte a pályafutását, amikor 1984-ben a Chicago Tribune munkatársa lett. A volt kampányfőnök több politikai és médiakommunikációs céget alapított és kommunikációt tanított az Északnyugati Egyetemen.

Steve Schmidt, John McCain republikánus elnökjelölt 2008-as kampányának egyik oszlopos tagja szintén az MSNBC kommentátora.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2013. február 20. 10:08
Messze a legeslegbutább személy a mai amerikai politikai palettán. A nő olyan rémisztően ostoba, hogy ifjabb Bush teljesen korrektnek tűnik mellette. Őt indítani bárminek nem lenne nyerő húzás Republikánus részről. Caine is nagy lutrit vállalt azzal, hogy vele mutatkozott, meg is lett az eredménye (azt azért nem mondanám, hogy emiatt veszített, de erősen közrejátszott). Palin nagyon megosztó még a vörös államokon belül is, a GOP bázisának jelentős részét adó fehér felsőbb -illetve középosztály nem kívánja magát azonosítani vele. Csak a legalsóbb "white trash"/redneck réteg számára vonzó a nő kirívó ostoba fundamentalizmusa. A Republikánusoknak nem kell ilyen laphoz nyúlniuk a következő választáson. A trend az, hogy az elnököket újraválasztják, majd két mandátum után az ellenkező párt jelöltje jön. Ezért is indították Romney-t: tudták, hogy nem nyerhet, nem is volt alkalmas. Következő alkalommal állítanak egy klasszikus szürke jelöltet (középnyugati, fehér, WASP férfi, aki saját erejéből jutott oda ahova, és mellesleg szolgált valamilyen háborúban) és a győzelem borítékolva van.
Akitlosz
2013. február 20. 09:21
A republikánosuk nyerő húzása az lenne, ha Hillary Clintonnal szemben Sarah Palint indítanák elnökjelöltnek. Így Hillary nőiségéből fakadó előny elveszne.
buckafej
2013. február 20. 08:45
Azon kívül, hogy érzek (némi)nemi vonzódást Palin iránt, elég butuska nő. Persze ifjabb Bushnál talán nem hülyébb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!