Olimpiai érem nélkül maradt Ausztria

2012. augusztus 11. 12:27

Botrány nyugati szomszédunknál: egy árva érmet sem tudott szerezni Ausztria a londoni olimpián, a sportminiszter leturistázta az olimpikonokat.

2012. augusztus 11. 12:27

1964 óta először maradt érem nélkül az osztrák olimpiai csapat. Norbert Darabos védelmi és sportminiszter turistáknak nevezte a sportolókat, és arról beszélt: a osztrák sporttámogatási rendszert alapjaiban kell átszervezni a következő olimpián való sikeresebb szereplésért.

Heinz Fischer osztrák szövetségi elnök azonban megvédte a sportolókat: szerinte nem az olimpiai érmek a társadalom minőségének mércéi.

A Die Presse eközben Szváziföldhöz, Mikronéziához és más érem nélkül maradt országokhoz hasonlítja Ausztriát.

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2012. augusztus 12. 09:29
csak kijön a habsburg házasodási gyakorlat elõnye :-))))
GáborGábor
2012. augusztus 11. 23:46
A Die Presse eközben Szváziföldhöz, Mikronéziához és más érem nélkül maradt országokhoz hasonlítja Ausztriát. már elnézést, de cseppet sem tudom sajnálni a labancokat... ráadásul azt a keveset, amit néha elérnek is kelet-európai hazafiatlan szarfaszúakból összevásárolt különítmények szerzik nekik, szerbek, horvátok, meg Rácz Mariannok, és Hunyadi Emesék... Ennyi Ausztria, egy kontraszelektált Vadaspark, egy Habsburg ház, ami, - ahogy egy barátom szokta volt mondani - már rég kihalt volna, ha nem lettek volna nekik magyar lovászlegényei...:D
imres
2012. augusztus 11. 22:33
én vagyok a Parasztvakítás egysegelem A 3 dobogós hülyeségben.
hapcimanokacska
2012. augusztus 11. 21:55
Herr Ladislaus Schmied osztrák szocialista politikus kifejtette: Ausztria egy kicsi ország és eddigi eredményei a sportban jóval túlszárnyalták az ország valódi képességeit. Kívánatosnak tartja, hogy az osztrák nép nézzen szembe a valósággal és merjen végre kicsi lenni. Ezen gondolatokat az osztrák antifasiszta ellenállás múzeumának idei megkoszorúzásának alkalmából mondta el, mely arról nevezetes, hogy a világ legkisebb múzeuma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!