RMDSZ-szimpatizánst vertek Marosszentannán

2012. június 15. 10:10

A választásokon győztes Szociálliberális Unió szimpatizánsai a földre lökik az RMDSZ-es férfit, majd megrugdossák.

2012. június 15. 10:10

A romániai helyhatósági választásokon győztes Szociálliberális Unió (USL) szimpatizánsai megvertek egy, az újraválasztott polgármestert, az RMDSZ-es Ráduly Györgyöt támogató személyt a Maros megyei Marosszentannán.

A polgármesteri hivatal kamerájának felvétele szerint az USL-jelölttel szimpatizáló Viorel Bubău megáll autójával az RMDSZ-támogató autója előtt, majd szóban provokálja őt. Az autójából kiszálló férfit megütik, a földre lökik, majd többen is megrugdossák. A sofőrnek végül sikerül lábra állnia, majd elhajtania.

„Nem az első, hogy ilyen vagy ehhez hasonló eset történik, de eddig ez volt a legsúlyosabb” – nyilatkozta Ráduly György. Az ügyben a rendőrség nyomoz, a támadókat azonosították. Amennyiben bűnösnek találják őket, néhány év börtönt is kaphatnak.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. június 16. 08:17
Ez a román náci viselkedés folyamatosan zajlik 90 év, Trianon óta. És nem is lesz vége a revíziós döntésig.
magnamater
2012. június 15. 18:48
Hallgatnak a három főpapok - ugyan, mi ez semmiség ahhoz képest, hogy Pesten a rabbira rászóltak.
Szonja
2012. június 15. 12:14
Hol van ilyenkor az AI, és mikor fognak aggódni az EP- ben az emberi jogokért? Soha. A magyarok nem számítanak az EP-nek. Amúgy Pontáék szándékosan generáltak magyarellenes hangulatot a választások alatt. Hogy Kövér László hibás-e? Nem tudom.
Tyler Durden
2012. június 15. 12:01
Ki az, aki ezt a hírt lájkolja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!