Így mondott le a német államfő

2012. február 17. 13:03

„Hibákat követtem el, de mindig őszinte voltam” – így jelentette be lemondását Christian Wulff.

2012. február 17. 13:03

Miután az ügyészség csütörtökön kérte mentelmi jogának felfüggesztését, Christian Wulff német szövetségi elnök pénteken lemondott hivataláról. A politikus döntését azzal indokolta, hogy olyan államfőre van szükség, akinek széles a támogatottsága. Az ő esetében azonban ez a bizalom tartósan kárt szenvedett. Wulff ugyanakkor hangsúlyozta, hogy bár követett el hibákat, de mindig őszinte volt.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robinzon Kurzor
2012. február 17. 21:43
"Miután az ügyészség csütörtökön kérte mentelmi jogának felfüggesztését" Próbáljuk ezt elképzelni magyar viszonyok között. Nekem még nem sikerült.
Kettes
2012. február 17. 19:44
Tiszta szerencse, hogy idehaza Schmittnek Széles a támogatottsága, így nem kell lemondania. Széles, Bencsik, Bayer, az egész Andrássy út padkától padkáig.
bini
2012. február 17. 13:18
Na ez volt a fő hiba. A hibából erényt kellett volna kovácsolni, de ez sajnos a keresztény konzervativ emberek moráljában nem fér bele. Ez a ballibantok privilégiuma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!