Strici volt DSK?

2011. október 17. 14:19

Szexpartik szervezésével vádolják Dominique Strauss-Kahnt a Journal du Dimanche értesülései szerint. A lap úgy tudja, a volt IMF vezető ahhoz a futtatói körhöz tartozott, amelynek több tagját letartóztatták hétvégén.

2011. október 17. 14:19

Ismét gyanúba keveredett Dominique Strauss-Kahn, az IMF volt vezetője a Journal du Dimanche állítása szerint. A francia nyomozók egy prostitúcióval foglalkozó hálózat felderítése közben bukkantak olyan nyomokra, amelyek a nemrégiben hasonló okok miatt bíróság elé került férfit újra gyanúba keverték. A rendőrség szerint az a futtatói kör láthatta el Strauss-Kahnt az Egyesült Államokban belga örömlányokkal, amelyik a Lille-ben található, az ügy miatt bezárt luxushoteleket is. A lap úgy tudja, a politikus Párizsban is részt vett szexpartikon, amelyeket az egyik gyanúsított szervezett.

Eddig öt gyanúsítottat tartóztattak le az ügyben, köztük egy ismert ügyvédet, a Carlton igazgatóját és PR-menedzserét. Az Journal du Dimanche egyik forrása szerint DSK-t ki fogják hallgatni az üggyel kapcsolatban, bár szerepe „teljesen másodlagos”.

A 62 éves férfi vasárnap azt nyilatkozta: alig várja kihallgatását, hogy visszaállíthassa végre jó hírnevét. Az AFP hírügynökségnek adott magyarázatában a híreket „merész” és „gonosz” feltételezéseknek nevezte.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2011. október 17. 16:36
"Strici volt DSK?" És? Váltott? Mire?
nyugalmazott tanár
2011. október 17. 16:22
hahahaha!!!!!!! Szexpartik szervezésével vádolják Dominique Strauss-Kahnt a Journal du Dimanche értesülései szerint. A lap úgy tudja, a volt IMF vezető ahhoz a futtatói körhöz tartozott, amelynek több tagját letartóztatták hétvégén. Hajrá francia szocialisták! Itt az emblematikus figurátok. :-)))))))))))))))))))
di maggio
2011. október 17. 14:37
oh tempora ,oh mores.
Ebfül
2011. október 17. 14:33
Kizárt. Ez Betusconi esetében is csak gonosz pletyka volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!