Párizs elismerte a líbiai felkelőket

2011. március 10. 11:46

Az Al-Jazeera úgy tudja: Franciaország a felkelők tanácsát ismerte el Líbia egyedül legitim kormányzatának.

2011. március 10. 11:46

A BBC jelentése szerint Kadhafi különmegbízottja csütörtökön Athénban tárgyal a görög külügyminiszter-helyettessel, a felkelők küldöttei pedig Párizsban Nicolas Sarkozy francia elnökkel. Ennek az eredménye is lehet, hogy az al-Jazeera jelentése szerint Nicolas Sarkozy francia elnök bejelentette, kormánya a felkelők Líbiai Nemzeti Tanácsát ismeri el hivatalos és egyedüli legitim líbiai kormánynak - olvasható az Indexen.

Eközben a portugál Publico című napilap értesülései szerint Kadhafi beleegyezne, hogy tárgyalások kezdődjenek a hatalomátadásról. Kadhafi egyik különmegbízottja szerdán a portugál külügyminiszterrel, Luis Amadóval tárgyalt.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Passato Prossimo
2011. március 10. 17:27
http://www.youtube.com/watch?v=6bbMTDUZfAY&tracker=False Kadhafi konvoja?
ZolieM
2011. március 10. 14:44
Azért persze eddig jó volt a vén kecskeba*ó-vezér a nyugatiaknak is, mert adta az olajat, meg megakadályozta a négerek tömeges Európába özönlését az országán át. Mindegyik EU-mufti parolázott már megannyi fotón Kadhafival, kezet fogtak vele, hajbókoltak előtte. Ám amikor megingott a hatalma, akkor hirtelen rájöttek, hogy vazze, ez a líbiai rendszer tök embertelen meg gáz, hajrá lázadók! Álszent fa*szopó banda ez az EU - meg az USA is - akik - mivel magukat nevezik a demokrácia bajnokainak - a demokrácia szót tapossák bele a ganéba.
drieno
2011. március 10. 12:34
egyelőre az ellencsapásokról olvastam mindenfélét, a felkelők által birtokolt minden várost komoly légitámadások értek, védekezni meg nem nagyon volt mivel mondjuk, ezután legalább fegyverekhez juthatnának a felkelők, meg lőszerhez, legfőbb ideje lenne, mielőtt lemossák őket a térképről nő a nyomás a vén gazemberen, a németek is befagyasztottak majdnem 200 líbiai számlát - tényleg akkor járna a legjobban, ha elhúzna a francba családostul... ha harcban kapják el, az nagyon csúnya lesz, miután néger zsoldosokat meg légierőt szabadított a népre, sok jóra nem számíthat ha így folytatja, eljöhet a pillanat, amikor még hamburger is szívesebben lenne, mint kadhafi, aki az ellenségei kezére került
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!