Mócföldre helyezték a Iancu-akasztót

2011. március 18. 14:17

Miután „felakasztotta” a móc Avram Iancut ábrázoló szalmabábut, Mócföldre, a Fehér megyei Abrudbánya pénzügyi hivatalához helyezték át a csíkszeredai Csibi Barnát, a Hargita megyei pénzügyi hatóság munkatársát - írja a Székelyhon.

2011. március 18. 14:17

Az áthelyezésről szóló rendelkezést Sorin Blejnar, az Országos Adóhatóság igazgatója látta el kézjegyével, és pénteken reggel hozták Csibi Barna tudomására. Kedves Imre, a Hargita Megyei Közpénzügyi Igazgatóság vezetője szerint az áthelyezésnek köze van a Csibi Barna által kirobbantott botrányhoz, ami miatt az intézmény fegyelmi bizottsága kivizsgálást indított.

Csibi Barna elmondta: tiszteletben fogja tartani a döntést. Az aktivista úgy véli, áthelyezésének nincs köze nyilvános akcióihoz, csupán arról van szó, hogy az abrudbányai pénzügynek egy, az ő felkészültségével rendelkező hivatalnokra van szüksége.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csíksomlyai
2011. március 20. 14:46
Meghekkelték a Magyar Hírlap honlapját a román nacionalisták. Tessék, csibibarna, visszanyalt a fagyi! http://index.hu/kultur/media/2011/03/20/meghekkeltek_a_magyar_hirlap_honlapjat/
Von Siebenbuergen
2011. március 19. 13:38
Én azért kicsit drukkolok éppen Abrudbányán is egy hasonló performansznak : )
morfondír
2011. március 19. 12:40
Csibi Barna a székely Budaházy. Látványosan káros magára és a ügyre nézve is, amit védeni szeretett volna. Szerencsétlen ember.
56október
2011. március 18. 19:07
Oda se neki! A nem olyan távoli jövőben majd mi is áthelyezünk néhány ilyen Iancu-utódot Csíkba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!