Orbán az EU bővítéséről tárgyalt

2010. december 17. 11:03

Az EU bővítéséről és az uniós költségvetés előkészítéséről tárgyalt Orbán Viktor magyar miniszterelnök és holland kollégája, Mark Rutte Brüsszelben, az Európai Tanács pénteki ülése előtt.

2010. december 17. 11:03

Az EU bővítése volt Orbán Viktor magyar és Mark Rutte holland miniszterelnök tárgyalásának fő témája Brüsszelben. A két kormányfő az Európai Tanács pénteki ülése előtt egyeztetett Budapest EU-elnökségi felkészülése kapcsán.

A tárgyaláson a két kormányfő az EU jövőbeni bővítésének üteméről, illetve az uniós költségvetés előkészítésének menetéről cserélt eszmét – tájékoztatott Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2010. december 18. 16:47
Horvátország és redőny. Szerbia már elkésett, Törökország később lesz tag, mint Izrael
kanpalisoda
2010. december 17. 12:34
Viccet félretéve. Most tényleg az a nemzeti érdek, hogy gondtalan miniszterelnökünk eubővítési mórickatárgyalásokkal foglalatoskodjék?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!