Nobel-díjast toloncolt ki Izrael

2010. október 05. 15:06

Izrael kedden kitoloncolt egy Nobel-békedíjas, 66 éves ír aktivista asszonyt, aki annak ellenére próbált a zsidó államba beutazni, hogy onnan egy korábbi bírói döntés értelmében 10 évre kitiltották.

2010. október 05. 15:06

Az izraeli belügyminisztérium közölte, hogy Mairead Corrigan Maguire-t kedden reggel felültették egy Nagy-Britanniába induló repülőjáratra. A 66 éves nő egy hete - egy női jogokkal foglalkozó delegáció tagjaként - érkezett Tel-Avivba, ahol az izraeli hatóságok még a reptéren őrizetbe vették. Azért nem léphet be Izraelbe, mert rajta volt azon a Rachel Corrie nevű ír segélyhajón, amely júniusban megpróbálta megtörni a Gázai övezet izraeli blokádját.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi75
2010. október 05. 21:05
Ezzel kellene inkább foglalkozniuk: http://nol.hu/kulfold/a_nau_leszavazta_az_izraeli_atomsorompo-csatlakozast A többi egyszerű kofalárma! :( Érik Michael Moore legújabb filmje!
El Topo
2010. október 05. 18:13
Ugathattok, fasszopók. Mit gondolt, mi fog történni, ha egy olyan állam területére próbál beutazni, ahonnan bírói döntéssel van kitiltva? Nyilván eleve azért ment oda, hogy visszafordítsák.
balbako_
2010. október 05. 18:09
Tombol Izraelben a demokrácia és az emberi jog. Ha valakinek nem tetszik az állásfoglalás, már meg van írva (antiszemita, náci, fasiszta) csak a nevet kell odaírni. Csodás hely lehet!
wartog
2010. október 05. 17:56
elébb egy kissé Off voltam. Tehát az irországi zsidókat meg Irországnak kéne kitoloncolni.Minnyá holnap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!