Castro atomháborút vizionál

2010. október 21. 21:25

Atomháborúhoz vezetne, ha az Egyesült Államok vagy Izrael rátámadna Iránra - figyelmeztetett a kubai exelnök.

2010. október 21. 21:25

Elkerülhetetlenül globális nukleáris háborúhoz vezetne, ha az Egyesült Államok vagy Izrael támadást indítana Irán ellen - jelentette ki Fidel Castro egykori kubai elnök a Cubadebate című internetes oldalon csütörtökön közzétett üzenetében.

Az exelnök Albert Einstein szavait idézte: "Egy újabb háborúban a nukleáris fegyverek használata maga után vonná az egész emberiség kipusztulását."

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaktusz
2010. október 22. 16:41
HA mar atom, eddig egyedul a szent amerikaiak vettetek be, s megis nekik a legnagyobb a szajuk..... A haboru csak veszteseggel jar, mindket oldalon. Valoszinuleg Amerika veszitene (akarcsak afganisztanban), de Iranban biztos megcsappanna a letszam rendesen. (Vegyuk figyelembe az elhalalozasi statisztikakat afganisztanban, hasonlo lenne Irannal is, ugy 10x annyian halnanak meg mint az amcsik.) Nem jo a haboru senkinek, cska a fegyvergyartoknak.
wartog
2010. október 22. 09:09
A vén gengszter most sztem ráhibázott.Olvastam, egy elméletről, amiben kalkuláltak egy közel keleti, ilyesfajta buli.A végcél amiről az érintettek nem is igen tudnak, az emberiség lélekszámának drasztikus csökkentése.Ritkán látni, kik mozgatják a szálakat. Ez egy relatív magas szintű szabadkőműves csoport diskurzusáról szóló hangfelvételen szerepel.
Karcsi75
2010. október 22. 08:57
Érdekes Észak Korea nem aggasztja bár lehet csak azért mert nem kőolajuk van hanem csak gingko bilobájuk dögivel. Amúgy nem kell ide atomháború Alejandro csak egy jól megszervezett támadás:http://kuruc.info/r/4/67917/.
Machiavelli
2010. október 22. 07:58
Az amcsik Irakkal nem bírnak, nemhogy Iránnal! Afganisztánban a szar kis szabadcsapatokkal nem bírnak... Ugyan már, mit tehetnének ellenük az erőműveik szétbombázásán kívül? Annak viszont egészen biztosan aránytalan visszavágás lesz a vége. Na ezért nem mennek oda háborúzni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!