Olajszivárgás a Vörös-tengeren

2010. június 22. 09:40

Az olajfúró platformból napokkal ezelőtt kezdett szivárogni az olaj, Egyiptom azonban titkolózott. Kormányzati forrás szerint az olaj mennyisége nem számottevő.

2010. június 22. 09:40
Nem messze Hurghadától, a népszerű üdülőhelytől, olaj szivárog a Vörös-tengerbe egy olajfúró platformtól. Az egyiptomi kormány napokon át titkolta a szivárgást, amelyet már a múlt héten észleltek, és jelentős mértékben el is fojtottak. Magdi Radi egyiptomi kormányszóvivő szerint az olaj mennyisége nem számottevő.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. június 24. 09:16
na ezek a jenki tökfejek is mit megkínlódnak azzal az bp-s olajkúttal ...a mexikói öbölben mondommá fúrjanak má mellé pár száz métert le oszt robbancsák rá a csőre a fődet ...mit tökölnek a hülyébbnél hülyébb olajfogókkal itten ? mindenki meghülyült a PB nél ? hogy nincs egy épeszű mérnökük már ::)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!