Netanjahu beintett Obamának

2010. április 24. 15:59

Az izraeli kormány hivatalosan is elutasította Barack Obama azon követelését, hogy Izrael függesszen fel minden építkezést a vitatott hovatartozású Kelet-Jeruzsálemben. Benjamin Netanjahu a hét végén ismertette kormánya álláspontját Obamával a kérdésről.

2010. április 24. 15:59

Száeb Erekát palesztin főtárgyaló szerencsétlennek minősítette Netanjahu állásfoglalását, és kifejezte reményét, miszerint az Egyesült Államok „képes lesz rávenni az izraeli kormányt, hogy adjon egy esélyt a békének a telepépítkezések leállításával Kelet-Jeruzsálemben és másutt”.

Közben Mahmúd Abbász palesztin elnök elutasította a Palesztin állam ideiglenes határok közötti megalapítását, utalva azokra a sajtójelentésekre, amelyek szerint Izrael megpróbálja feléleszteni az ezzel kapcsolatos javaslatot. Abbász szerint Izraelnek és a palesztinoknak inkább a komoly tárgyalásokat kellene folytatniuk a teljes palesztin államiság feltételeiről.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2010. április 24. 20:41
Épp ideje, hogy Hussein OBAMA és az USA, valamint az EU is beintsen ennek a pitiáner fövenycsíknak ott Palesztínában, a kurva zsidó anyjukat!!!
k33
2010. április 24. 19:35
Vajon meddig tarthatja magát hat millió zsidó több száz millió arabbal szemben?
gutman
2010. április 24. 18:26
Vicc az egész..be kellene vezényelni a kéksapkás ensz csapatokat vízágyúkkal+gumibotokkal,oszt visszaterelni mindenkit a helyére,ahogy megállapították a határokat,oszt annyi:)
kaktusz
2010. április 24. 17:58
S mi lesz erre Obamanak a valasza? Na jo... en csak kertem ha nem hat nem... "Izrael first!" Csak ez lehet a politika...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!