Nem énekelt Internacionálét Madonna

2009. augusztus 06. 16:39

Hiába kérték a kommunisták, nem énekelte el az Internacionalét Madonna Szentpétervárott.

2009. augusztus 06. 16:39
A több ezer rajongónak a zuhogó esőben kellett várni a koncertre csaknem egy órán keresztül. A koncert helyszínválasztását sokan ellenezték, de végül a hatóságok igent mondtak a szervezőknek. Az engedély feltételeként azonban kikötötték, garanciát várnak az énekesnőtől arra, hogy a téren nem lesz istenkáromlás vagy káromkodás. Az ellenzők között volt a kommunista párt helyi szervezete, mely arra szólította fel Madonnát, hogy e „történelmi helyszínen (az 1917-es forradalomra utalva) adózzon a hősök emlékének és énekelje el az Internacionalét”.

Ez nem valósult meg, ellenben Madonna a nemrég elhunyt Michael Jacksonra emlékezett, neki szentelve egyik dalát. Madonna a 16 állomásos Sticky & Sweet című turnéja keretében érkezett Szentpétervárra, ahol ez az első fellépése.

Nem énekelte el Madonna az Internacionálét Szentpéterváron (MNO)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pertli
2009. augusztus 06. 17:49
Majd ha Koós Jánost hívják meg, ő elénekli az Internacionálét. Vokálozni pedig Lendvai Ildikót, Lampert Mónikát és Havas Szófiát is magával viszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!