Ez már a Huxit kezdete?

2023. június 15. 06:31

Azt veszi észre a magyar melós, hogy nem veszik fel – mert magyar. Ilyen kormánnyal kellünk a francnak!

2023. június 15. 06:31
null
Papp Zsolt
Papp Zsolt

„Navracsics Tibor szerint már csak egy-két hónap és megszületik a  megállapodás.  Ezt mondta tavaly a választások után, ezt mondta tavaly ősszel, majd idén tavasszal is – közben a tárgyalások ugyanott topognak. Eközben a magyar gazdaság egyre mélyebben süllyed el a mocsárba, elfogyott az uniós-, de a hazai költségvetési pénz is, ritkulnak a látványberuházások, nincs pénz a klientúra cégeinek működtetésére sem. Arról nem beszélve, hogy ez egészségügy az oktatás szétrohadt, az ország egyre inkább nem működik.

Uniós pénzek hiányában az FDI ideig óráig még a víz felett tarthatja a magyar gazdaságot, de ez már a vég, a Huxit kezdete. Lehet, hogy nem jutunk el a tényleges kilépésig, de  a kormány láthatóan elengedte ezt a kérdést. Amíg ők vannak hatalmon – nem lesz uniós pénz. Innentől kezdve Orbánt nem érdekli az egész. Ő réges-rég a hatalom bármi áron való megtartását választotta, s ehhez még mindig van néhány millió szavazója.

Eközben magyar kutatók azzal szembesülnek, hogy nem akarnak velük dolgozni uniós kollégáik, mert a Horizon programokból való kitiltás miatt a magyarok extra kockázatot jelentenek. De azt veszi észre a magyar melós is (Kelet) Németországban, hogy nem veszik fel – mert magyar. Igen a Huxit, Magyarország unióból való kilépése már elkezdődött: a magyarok 70 százaléka ugyan még támogatja Magyarország uniós tagságát, de a kormány és más uniós népek már egyre kevésbé. Ilyen kormánnyal kellünk a francnak!”

Fotó: MTI/EPA pool/Ronald Wittek

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2023. június 17. 06:40
Népszara a magyar kommunista munkáspárt és a munkásőrség központi szara a szokásos szinvonalon. Biztos van olyan fotelproli aki ezt beveszi............. Mert nincs olyan baromság aminek ne lenne követője.
fogas paduc
2023. június 15. 21:56
Csak azt nem értem, hogy a német nyugdíjasok miért települnek át Magyarországra tömegesen.....
Krupp Skya
2023. június 15. 21:30
A bácsi iljuden?
tetx
2023. június 15. 18:37
Lol, ekkora ostobát! Barátom téged nem azért nem vesznek fel sehova mert magyarul beszélsz, hanem mert ostoba vagy, lopsz, hazudsz, és még demoralizáló hatásod van a többi munkatársra. Nem mellesleg még wc pucolásra is alkalmatlan vagy, semmihez sem értesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!