Vasútvonalat robbantottak fel a Krímen

2023. június 12. 07:22

Fontos vasútvonalat ért támadás, a következmények még nem világosak.

2023. június 12. 07:22
null

A Baza nevű orosz Telegram-csatorna arról ír, hogy a Krím félszigeten vasárnap fontos vasútvonalnál robbantottak.

Az oldal szerint

közvetlenül egy vonat előtt történt a robbanás,

ám a mozdonyvezetőnek sikerült fékeznie. A mozdony ablakai ugyan betörtek a robbanás ereje miatt, de a vezető nem sérült meg.

Az információk szerint a detonáció a Dzsankoj és Kercs közötti vasútvonalon történt, a félszigeten lévő Kirovi járásban. A vasúti közlekedés lebénult.

Nyitókép: Vasily MAXIMOV / AFP

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2023. június 12. 13:37
Terrorcselekményt végrehajtani kis szerencsével elég olcsó. Akik szervezik, végrehajtják, nem tudják, h. íratlan szabályokkal mennek szembe és nagyon sötét világ lesz itt, ha a tabuk ledőltével mások is elkezdenek terrorizálni, esetleg nemcsak Ukrajnában, v. Oroszországban.
balu3
2023. június 12. 13:20
Délután 17.40-17.50. Nem hogy megsérült, hanem fullon kapta..
Washington
2023. június 12. 08:41
Ma ez volt kiadva az orosz nyalóknak, csak hogy lehet valaki terrorista, ha otthon a saját hazáját védi? Ne legyetek idegesek, lassan csak véget vetnek ennek az ukránok, mert még el se kezdték. Csak egy kicsit megtámadták a front vonalat, lássák hol van repedés. És elég sok előkerült. Csak ezután fog jönni a támadás és össze dől az orosz kártya vár.
B I L
2023. június 12. 08:39
Kijevet jó lenne porig rombolni csak, hogy érezzék a törödést a tetves ukránok .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!