Felveszi a harcot az agresszív varjúkkal a XIII. kerület

2023. május 26. 07:03

Varjúcsapdákat helyeztek ki, mert volt olyan, akit vérző fejjel kellett kórházba szállítani.

2023. május 26. 07:03
null

Megelégelte az elmúlt időszak varjútámadásait, ezért varjúcsapdákat helyezett ki a XIII. kerület – erről a Facebookon poszolt a kerület. Hozzáteszik: „akit a támadás után erősen vérző feje miatt kórházba is kellett szállítani. A fenti indokok miatt a csapdák elhelyezése mindenképpen szükséges volt.”

Hangsúlyozzák: „A varjak ilyentájt azért agresszívek, mert fiókáikat védik. Nem tűrik az embert, de még a kutyákat se nagyon fészkeik közelében. Varjútámadást megelőzni szinte lehetetlen,

és közben többször kiáltsunk rá. Erre minden valószínűség szerint leáll, elszáll a támadó.”

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yyyyxxxx
2023. május 26. 20:01
Varjakkal, nem varjúkkal.
Dunhill67
2023. május 26. 16:52
és erre az a megoldás,hogy bezárják,elzárják az anyamadarat....ögyes...tipikus libsi megoldás..ha "normalitást,a TERMÉSZETESSÉGET csinálja,követi...nosza,zárjuk el
Ebihal
2023. május 26. 12:49
Fiokaik vannak, es most csapdazzak oket? :( Nem lehetne varni, amig a fiokak megnonek? Engem meg soha nem tamadott meg varju. Egy idoben etettem oket (parkban), felismertek messzirol, intelligens lenyek.
Vakfolt
2023. május 26. 11:14
Biztos a lakásgondok aggasztják őket, kéne egy varjúhotel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!