Emléktáblát állítanak Suhajda Szilárdnak Békéscsabán

2023. május 29. 07:43

A kezdeményezést a polgármester jelentette be.

2023. május 29. 07:43
null

Ahogy megírtuk, vasárnap este sok százan gyújtottak gyertyát, mécsest Békéscsabán a Mount Everesten elhunyt, Békéscsabáról származó hegymászó emlékére. A BEOL most arról tudósít, hogy a rendezvényen Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere tett bejelentést:

„Suhajda Szilárd halála az egész országot megrázta, a békéscsabai születési fiú az iskolaéveit a Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban töltötte, ezért kezdeményezni fogom az önkormányzat közgyűlésénél, hogy

– mondta a közösségi portálra feltöltött videójában Szarvas Péter.

Nyitókép: Everest Today Facebook-oldala

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. május 29. 14:28
Nem érdemeli meg. Nagyon rossz üzenet a társadalom felé azt a felelőtlen őrültet sztárolni. Magának kereste a bajt. Elszántan kereste. Megtalálta. Az ő hibája. Ezt az embert gyorsan el kellene felejteni, nem sztárolni, nem emléktáblát állítani neki. Nem példakép, nem követendő. Szemétláda politikusok és szemétláda média! :-(
DINO54
2023. május 29. 11:00
Ez lemaradt: :-) (direkt)
termx
2023. május 29. 10:11
Kéretik a belvárosi gimnáziumot lebontani, és helyette egy 18m magas Mount Everest élethű makettet felépíteni rajta szilárdal, aki majdnem megmássza a hegyet.
DINO54
2023. május 29. 09:53
Az kevés lesz! Egy egész alakos szobrot! Csak semmi kicsinyesség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!