„Megnyerő volt kedvessége és műveltsége” – ezért vett részt Vágó István temetésén Pokorni Zoltán

2023. május 19. 12:11

Vágó még azt az „ódivatú felfogást vallotta, miszerint a politika arra való, hogy problémákat oldjunk meg” – fogalmazott Hegyvidék polgármestere.

2023. május 19. 12:11
null
Konopás Noémi
Konopás Noémi

„Akkor is elmentem volna a temetésére, ha nem jószándékú, korrekt képviselőnek ismertem volna meg, mert azt gondolom, hogy így van helyén: a polgármesternek ott a helye a kerületi képviselő temetésén.

– mondta lapunknak Pokorni Zoltán, a Hegyvidéki Önkormányzat polgármestere, miért vett részt a médiaszemélyiség temetésén. Hozzátette: korrekt, sőt kifejezetten jó kapcsolatot ápolt Vágóval, aki még azt az „ódivatú felfogást vallotta, miszerint a politika arra való, hogy problémákat oldjunk meg”.

„Vágó István munkájára semmilyen módon nem nyomta rá a napi pártpolitika bélyegét” – hangsúlyozta. Pokorni Zoltán szerint pedig az, hogy Vágó az ellenzékiek közül egyedüliként egyéni körzetben tudott győzni a kerületben, rendkívüli.

„Megnyerő volt kedvessége és műveltsége, ami a többi képviselő számára is rendkívül rokonszenvessé tette őt” – hangsúlyozta a polgármester. Pokorni elmondása szerint kapcsolata Vágóval inkább kollegiális volt, mint baráti, de „rokonszenveztek egymással”. „Azért két különböző politikai családhoz tartoztunk, ő ellenzéki képviselő volt, de mindig korrekt volt, és azt gondolom a politikában ez a legnagyobb dicséret. A magánbeszélgetésekben kifejezetten barátságos és normális volt” – méltatta Vágót Pokorni, hozzátette:

Nyitókép: MTI Fotó: Kallos Bea

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúlgerinc
2023. augusztus 09. 09:02
Pokorni sem esett messze a fájától.....
Skulo
2023. május 20. 11:23
Megnyerő kedvességgel árulta a hazát. Béke poraira!
Skulo
2023. május 20. 11:22
Megnyerő kedvességgel árulta a hazát.
Sanyi72
2023. május 19. 20:45
Pokorni,te hülye vagy? Apád miatt vezekelsz? Nyugi,miatta nem kell. Ha dobrev nem bújik el a családja miatt,neked sincs okod! De ahogy ez a féreg rólunk beszélt,és te elmész a temetésére....idióta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!