A pünkösd a kereszténység egyik legjelentősebb ünnepe

2023. május 29. 11:00

Orbán Viktor nem véletlenül beszél folyamatosan a munkaalapú társadalomról.

2023. május 29. 11:00
null
Gábor György
Gábor György

„Miért tartja ezt most olyan fontosnak hangsúlyozni?

Nem véletlenül. Azért, amiért a mi pártunk és kormányunk ostobaságból és korlátoltságból nem hajlandó felismerni az oktatás jelentőségét, vagy nagyon is felismeri, és pontosan tisztában van a veszélyeivel. Tudjuk, hogy a mai XXI. századi világban minden az információ és a tudás társadalma, ehhez képest Orbán Viktor nem véletlenül beszél folyamatosan a munkaalapú társadalomról.

Nyilván azért, hogy ennek az országnak a jövője ott maradjon a cselédsoron, mert azoknak a gyerekeknek, akik ma járnak iskolába, semmi esélyük nem lesz a nemzetközi munkaerőpiacon. De visszatérve az ünnepre, a lényeg az, hogy a zsidók már az ókorban felismerték a tanulás fontosságát, és nem véletlenül a tóraadáshoz kötik ennek kiemelt jellegét. Az egész életmódjuknak szimbóluma ez. Amit ők az ókorban felismertek, azt a nemzeti keresztény kormányunknak ma még nem sikerült. (...)”

Nyitókép: Gábor György Facebook-oldala

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2023. május 31. 20:29
Egyébként még a saját történeteteket sem tudod. A zsidó felvilágosodás csak a 19. században kezdődött. Azóta járnak iskolába. Azelőtt csak vallás oktatás volt. És még mosdás sem.
jostothu
2023. május 31. 20:24
Túl sokat foglalkozol biboldó a kereszténységgel. Nem kéne. Csak egy ócska provokátor vagy, kígyó a magyar nemzet keblén. Kár volt befogadni a felmenőidet annak idején. Kérdezd anyádat!
amca
2023. május 30. 20:33
Ostob abaromez zsidó. Gutenberg 1444, abnno feltalálta akönyvet. Aztán jött a PC, okos, u2,DWD,CD, tiktok, meg a többi szarság. Most jött az Ai, meg a MI. meg a mesterséges. Baromez,te most jössz az oktatással. Majka a 6 elmivel 80 000 000 netto ,zárt Szoboszlai a 8 elemivel most fog kapni zirka 5 000 000 000 huffot . Éévvveeeennnnttteeeee! Látod bangóné ,menj glettelni.
miazhogynagyonis
2023. május 30. 13:37
Tüchtig szdsz-es szöveg. Azok a lábszagú senkik fosták ezt a mantrát. Azután, amikor éppen hatalmon voltak, akkor amihez értek, az azonnal szarrá változott. Ez a szellemi segédmunkás is az a fajta. És az esze sem több. A kis szürkeállomány :D :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!