Nem zavarta, hogy mellette a kamion, simán ráhúzta a kormányt, lett is belőle nagy baleset (Videó)

2023. május 13. 21:42

Igazán nem mondhatja, hogy a kamion meglapult a holttérben.

2023. május 13. 21:42
null

Félelmetes balesetet rögzített egy kamion fedélzeti kamerája az egyesült államokbeli Oregon államban. A videón szereplő lakókocsi vezetője előzni akart, viszont közel sem volt elég körültekintő, hatalmas balesetet okozott. A helyi rendőrség vizsgálatot indított az incidens miatt. 

A felvételt itt lehet megtekinteni:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2023. május 14. 13:36
Azt mondta a kamionra, hogy ez már egy kifutó széria, nem érdemes tárgyalni vele. Erőből le kell nyomni, ha máshogy nem, akkor hitelből. A többit meg látjátok.
apika2
2023. május 14. 11:42
Értem én, hogy ez egy hír. De miért kell ezt szemlézni??? Bulvár. Amerikában. Tényleg nem tudtok valami értelmes hírt iderakni? Javaslok olyan kis népességű országok híreiből, érdekes, világpolitikát, gazdaságot érintő kérdéseiből válogatni, mint a jelentéktelen India, Kína, Indonézia, Korea, Pakisztán, stb....
letsgobrandon
2023. május 14. 08:21
kamionos sem lassított, pedig láthatta hogy nem fér be a marha
solothurn
2023. május 14. 08:19
Ehhh, semmi különös nem történt csupán az USA állampolgárainak többségére jellemzö, a gyengeelméjüség határát súroló hülyeség egyik megnyílvánulását láthattuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!