Eduardo Bolsonaro: Orbán Viktort ugyanúgy démonizálják, mint édesapámat (VIDEÓ)

2023. május 09. 18:52

„A Brazília és Magyarország közti barátság csak földrajzi értelemben létezik” – mondja az egykori brazil elnök fia.

2023. május 09. 18:52
null

„A Brazília és Magyarország közti barátság csak földrajzi értelemben létezik, gondolataink ugyanis egységben kovácsolnak minket” – mondja a CPAC-re küldött ötperces üzenetében Eduardo Bolsonaro, a tavaly októberben megbukott brazil elnök fia.

A fiatalabbik Bolsonaro a brazil képviselőház tagja, és éppen ezirányú elfoglaltsága miatt nem tudott jelen lenni személyesen Budapesten.

A teljes üzenetet alább tekinthetik meg.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 10. 09:21
Edu,kétségtelen,nehéz eldönteni,melyikük a kártékonyabb..
-Zsolt-
2023. május 10. 00:15
Megy majd apud után, ne sírj! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
tapir32
2023. május 09. 23:54
„Az elmúlt 12 év alatt nagyon sokszor bebizonyította a mostani kormányzat, hogy szociálisan mindig is érzékenyebb volt, mint amilyen a baloldal bármikor is lett volna, hiszen ők mindig is a tőke pártján álltak, így például a család és szociális támogatási rendszerben, a munkahelyteremtésben, és számos más, fontos témában.” Szili Katalin
káli
2023. május 09. 21:42
Meg miért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!