Daniel Freund egyből beleállt a magyarországi Német Gazdasági Klub elnökébe – Arne Gobert alaposan helyretette

2023. május 15. 18:00

Szócsatába keveredett a német politikus és az üzletember.

2023. május 15. 18:00
null

Mint arról beszámoltunk, hétfőn Magyarországra érkezett Daniel Freund, a hazánkat rendszeresen bíráló német EP-képviselő.

Freund Twitterén egyből egy Mandiner-cikkel kezdett, amely alá odaszúrt az EP-ben nemrég letiltott Arne Gobertnek,  a Magyarországon működő német cégeket és vállalatokat tömörítő Német Gazdasági Klub elnökének.

Ha Arne - »nem engedtek beszélni« – Gobert beszélni szeretne velem, itt az email-címem” – írta a baloldali politikus, linkelve az elérhetőségét.

Bármikor állok rendelkezésre egy beszélgetésre, bár szeretném tisztázni, hogy sajnos az, hogy Ön gúnyolódik rajtam, beleillik abba a képbe, amit Brüsszelben kellett tapasztalnom, amikor felszólalóként regisztráltam és megtagadták a szót egy nyilvános meghallgatáson” – reagált időközben Gobert.

Az események hátteréhez tartozik, hogy április végén az Európai Parlament (EP) Költségvetési Ellenőrző Bizottsága (CONT) nem engedte felszólalni Arne Gobertet azon a meghallgatáson, amelyet azon német cégek és vállalatok ügyében tartottak, amelyeket állítólag szisztematikusan diszkriminálnak a magyarországi pályázati kiírásokban

„Kellemetlen lettem volna nekik" - kipakol az EP-vitáról a Magyarország mellett kiálló német üzletember

Az Európai Parlament (EP) Költségvetési Ellenőrző Bizottsága (CONT) e hét kedden tartott meghallgatást azon német cégek és vállalatok ügyében, amelyeket állítólag szisztematikusan diszkriminálnak a magyarországi pályázati kiírásokban. Az ülésen fel akart szólalni Arne Gobert üzleti jogász, a Német Gazdasági Klub elnöke, Felhívtuk Dr. Gobertet, aki Magyarországon él, hogy megtudjuk tőle, mi történt pontosan.

Nyitókép: Arne Gobert titkársága

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2023. május 21. 16:19
Hogy mik vannak az EU-ban! Olvassátok a jelentést! https://mandiner.hu/cikk/20230520_kulfold_europai_parlament_amerika_utazas_nyugdij_jelentes Szerintem Daninak ott kellene inkább sepergetnie. De akkor saját magukat találná meg minden ügyben, ha eléggé elszántan csinálná!
syphax
2023. május 17. 10:37
Ehhez a freand-hoz képest egy döglött szartúró bogár egy grandszenyőőr. Mocsok takonyféreg állat ez....
syphax
2023. május 16. 20:07
Ez a freund egy re-inkarnálódott HIGSZAR-szerű takony képződmény.
Kekec54
2023. május 16. 08:55
Sajnos nem. Mert .mi jogon van a korrupcióval megvádolt csehatka abban a bizottságban? Ilyen formában ide sem engedtem volna ezeket libsi lotyókat .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!