Megint lövöldöztek a migránsok Horgoson

2023. április 27. 06:18

A novemberi esettel ellentétben most a szerb rendőrség gyorsabban reagált.

2023. április 27. 06:18
null

November után újra illegális bevándorlók lövöldöztek Horgoson. Most a szerb rendőrség  gyorsabban reagált mint ősszel, már elő is állítottak három embert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy lőfegyverrel súlyosan megsebesítettek egy 33 éves afgán férfit.

Folyamatban van a terep átkutatása, ahonnan a lövöldözéseket hallották – írja a vajdasági Szabad Magyar Szó a rendőrségre hivatkozva. A portál emlékeztet rá, hogy év eleje óta a rendőrök összesen 25 puskát és gépfegyvert, valamint több száz töltényt foglaltak le az illegális bevándorlók által létrehozott rögtönzött táborokban.

Egyébként a január elseje óta több száz migránst szállítottak el az ötezres kisváros környékéről, közülük több tíz személy előállítottak, mert biztonsági szempontból kockázatosak, illetve néhányuk nemzetközi körözés alatt áll.

Nyitóképünk képernyővágás, a novemberi lövöldözés egyik jelenetét ábrázolja. 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2023. április 27. 08:53
Én ebben csak a szerbeket nem értem. Az országukból miért gondolják, hogy érdemes egy élhetetlen szemét telepet csinálni?
Backstab
2023. április 27. 08:48
..
formaegy
2023. április 27. 08:03
Miből, és kiktől vettek fegyvereket ezek a "szegény" merkelcsordák? Erre adjanak választ!
Odone Ricci
2023. április 27. 07:23
Milyen gyártmányú fegyverekkel lövöldöznek a migránsok Horgoson ? Honnan vették ? Majd ezt a hirt kellene terjeszteni a nyugati politikailag korrekt médiában pl. CNN, BBC, Politico, NYT és az összes többi német-osztrák, francia, olasz, spanyol etc. napilapokban. Mert ilyesmiről egyáltalán nem tájékoztatja a nyugati közvéleményt a korrekt média.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!