Wagner-vezér: Elárulnak minket Oroszországban, nem kapunk lőszereket!

2023. április 26. 18:51

Jevgenyij Prigozsin szerint pár hétre elég lőszerük maradt.

2023. április 26. 18:51
null

Egy kiszivárgott hangfelvételen Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport orosz magánhadsereg vezetője arról panaszkodott, hogy már csak pár hétre elég lőszerük maradt és nem kapnak utánpótlást Oroszországból. Prigozsin az orosz hadseregen belüli árulókról is beszélt az anyagban, majd megjegyezte, úgy tudja, nemsokára megindulhat a régóta hirdetett ukrán ellentámadás.

Prigozsin és emberei próbálják hónapok óta elfoglalni Bahmut városát, amelyet gyakorlatilag porig romboltak a felek a harcokban. A zsoldosokból álló sereg első embere szerint május másodika után nyomul előre majd az ukrán hadsereg, amely a szárnyaik elvágásával fenyeget.

Nyitókép: Handout / TELEGRAM/ @concordgroup_official / AFP

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2023. április 27. 14:29
Provokálsz gecc?
kaffogó hebrencs
2023. április 27. 07:32
Előre egyeztetett dezinformáció.
hátakkor
2023. április 27. 06:45
Izrael, front. A palesztin harckocsis letekeri a fedelet, kitűzi a fehér zászlót és átordít az izraeli tankosnak: - ELFOGYOTT A LŐSZEREM! Izraeli visszaordít: - ELADOK!
LancelotDuLac
2023. április 27. 02:49
Wagner-vezér: Elárulnak minket Oroszországban, nem kapunk lőszereket! " Húzzatok haza a kurva anyátokba! Akkor nem kell lőszer és még béke is lesz. Ilyen egyszerű te gané! Putyin mindenkit elárul, egy szerződésszegő patkány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!