CitizenGo: Tiltakozunk az RTL+ életellenes plakátjaival szemben!

2023. április 22. 22:30

A szervezet tiltakozásul petíciót indított a magzati élet védelmében.

2023. április 22. 22:30
null

A CitizenGo petíciót indított az RTL+ Mellékhatás című sorozatának második évadához készült plakáttal szemben. A plakáton a következő üzenet olvasható: „Egy új életre rámehet mindenki másé”. A képen pedig egy takarón fekvő síró nő látható, körülötte használt papírzsebkendők és gyógyszerek.

A szervezet szerint a plakát üzenete elfogadhatatlan és sértő, komolyan károsítja a társadalom értékrendjét, különösen a családok és a gyermekek iránti tiszteletet. Valamint negatív üzenetet közvetíthet a születendő gyermekekkel kapcsolatban is.

Nyitókép: Facebook

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2023. április 24. 15:37
Annál többről van szó. A magyar társadalom elleni támadásról. Aminek megmaradásának alapja a népesedés politika. Ami a minél több gyereket tűzte ki célul. Ami a magyarság és az ország megmaradása, léte. Ezzel szemben dolgozik az RTL. Ami egy magyarellenes érdeket szolgáló politikai szabotőrtevékenységet folytató kereskedelmi csatorna. Aminek el kell tűnnie Magyarországról. El kell takarítani innen.
materialista
2023. április 23. 19:42
Dr.Máthé Zsuzsa a Szent István Intézet vezetője. Nyugodtan nevezhetjük szektás intézménynek. Délután még elérhető volt facebook fiókja,most már nem. Lehet,hogy csak számomra nem elérhető. Kifejtettem véleményemet ami nem nyerte el tetszését. Semmi durvaság csak hiteles adatok,logikus okfejtések
nempolitizálok
2023. április 23. 13:37
Az nem baj, ha a bödöslibsi nem szaporodik.
__Y__
2023. április 23. 10:21
Jaj de unom már az ilyen hópihe érzékenységet mindegyik oldalról! Ha éppen nem a píszí elmebalosok rinyálnak, akkor elkezdi a másik oldalról valamelyik szekta. Ezek akár kezet is foghatnak egymással, ha a szólásszabadság korlátozásáról van szó. Egyébként a Mellékhatás egy kifejezetten érdekes és elgondolkodtató sorozat, ami egy spéci hormonkoktél mellékhatásából kiinduló dominóként dőlő problémahalmazt mutat be, majd béranyaságba torkollik és egyéb morális dilemmákkal foglalkozik. Ha ez a citziengo vagy akárkik is legyenek, ha csak vennék a fáradtságot hogy belenézzenek, talán egy csomó részével még egyet is értenének, de persze mindig könnyebb egy plakát alapján ítélkezni, és jajveszékelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!