Orbán Viktor este még Macronnal tárgyalt, ma már Nicolas Sarkozy korábbi francia elnökkel találkozott

2023. március 14. 10:34

A magyar-francia kétoldalú kapcsolatokon kívül a legfontosabb nemzetközi témákról, az ukrajnai háborúról és európai politikai ügyekről tárgyalt a két politikus.

2023. március 14. 10:34
null

Munkavacsora keretében tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel hétfőn Párizsban. A megtárgyalandó témák között az aktuális európai ügyeket, az ukrajnai háborút, az európai versenyképességet, az energiaügyeket és az európai védelmi ipar helyzetét emelték ki.

Kedden reggel a magyar miniszterelnök Havasi Bertalan sajtófőnök tájékoztatása szerint Nicolas Sarkozy volt francia elnökkel tárgyalt. A tárgyaláson a magyar-francia kétoldalú kapcsolatokon kívül a legfontosabb nemzetközi témákról, az ukrajnai háborúról és európai politikai ügyekről volt szó.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aegopolis.
2023. március 14. 21:09
Ja, valahogy így, egyetértek. Nekik most kezükre játszik, hogy a németek nem nagyon akarnak nekünk Siemens-cuccot szállítani (ezt hívják elszigetelődésnek).
Lajoss
2023. március 14. 14:25
Kétszer akkora a mi zsírdisznónk..:)
letsgobrandon
2023. március 14. 14:03
Az árnyék ORRmány kivel tárgyalt mostanában ők nincsenek elszigetelődve
Pelso j.
2023. március 14. 13:01
Tehát eddig semmi érdemi a megbeszélésén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!