Így fogadta Macron Orbánt Párizsban (VIDEÓ)

2023. március 13. 21:42

Munkavacsorán látja vendégül Emmanuel Macron francia elnök Orbán Viktort.

2023. március 13. 21:42
null

Munkavacsora keretében tárgyal Orbán Viktor miniszterelnök Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel hétfőn Párizsban. A megtárgyalandó témák között az aktuális európai ügyeket, az ukrajnai háborút, az európai versenyképességet, az energiaügyeket és az európai védelmi ipar helyzetét emelték ki.

***

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher 

Összesen 272 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2023. március 14. 08:28
Nem szeretem a hátlapogatást, a francúz fraternizálást, Von der Leyen naccságának is lapogatni szokta csontos, szálkás lapockáját, Makaróni?
szürkeSzarvas
2023. március 14. 08:10
A világuralmista zsidók a Dreifus per óta a franciákat is utálják,és ántiszemitának tartják. A németek látványos szarba vétele nekik is üzenet-hiába jött a Manu a Rotschildok világábol,azok támogatásával.Az "ukrán"(!) Victoria Nudelmann szemében csak egy ócska kis perverz szemétlada-amire a Manu mar magátol rájött.
Ma is bukik a Zorbán...
2023. március 14. 07:54
Látszik, érdemes Orbán Viktorhoz dörgölődzni... Politikai hasznot hozhat Európa legnépszerűbb politikusával együtt mutatkozni.
Odone Ricci
2023. március 14. 07:29
TALÁLGASSUNK, miért ez a találka ? --- M. jelenleg nehéz helyzetben van Fr.o-ban, nem élvezhet nagy népszerűséget, tehát el lehet képzelni, hogy eszmecserét folytatna egy tapasztaltabb és idősebb politikussal, akinek 4x sikerült kétharmad szavazatot elérni. Ezért jött Bp-re is a Karmelita kolostorba hozzá a többi államfővel vagy jelölttel. Mert tanácsait jónak tartják, de Brüsszelben csöndben maradnak... Pl. a flat tax-ot egyre több EU-tagországba próbálják bevezetni és a családpolitikát is javítani. A többi megbeszélés lehet az atomenergia, hiszen Fr.o atomhatalom, a franciák is szállítanak Paksra korszerű tecnnológiai berendezést (bár ezt a hazai ellenzék mindig elfelejti megemlíteni és csak az oroszokat emlegetik). Téma lehet a bevándorlás, mert Fr.o-ban is elegük van, csak nem lehet hangoztatni. Macron mindig is védte a francia kultúrát, az európaiságot az amerikai silányabb filmekkel, irodalommal szemben. Ez is lehet téma könyvkiadás és művészeti vonatkozásban (?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!