Az e heti Mandinerben a legilletékesebb beszél az energiahelyzetről

2023. március 15. 20:00

Gázárról, akkumulátorgyárról, erőművekről beszélgetünk Lantos Csaba energiaminiszterrel, és azt is megtudjuk, félkegyelműek csinálják-e a magyar energiapolitikát.

2023. március 15. 20:00
null

E hét csütörtökön is megjelenik a Mandiner hetilap. Ha szembejön Önökkel az újságosnál, egy benzinkúton vagy a szupermarketben, semmiképpen ne hagyják ott! Címlapos anyagunkban mindannyiunk bőrére menő kérdésről, az energiáról beszélgetünk a legilletékesebbel: Lantos Csaba energiaminiszterrel.

Megtudhatják tőle, Svédország vagy Magyarország telepített-e tavaly több napenergia-termelési kapacitást, mi lenne az orosz gáz nélkül, meddig maradhatnak a jelenlegi kedvező gázárak, miben mesterkedik a kormány Tiszaújvárosban, és mire lesz jó nekünk az akkumulátorgyár. Napelembarátoknak ezt a számot különösen is ajánljuk,

mert kiderül belőle, mikor lehet vége a napelemstopnak.

Az interjú után hosszú elemzést is találnak Magyarország pontos energiahelyzetéről. Ha csütörtök, akkor Mandiner – ne hagyják ki!

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolakomarom
2023. március 15. 20:13
A magyar energiapolitikat hogy csinalnak mar felkegyelmuek? Az osztrakok ehenfagytak, mi nem. Ott annyi a benzin, mint a haboru elott, itt meg 150 forinttal dragabb literje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!