Így imádkoztak Orbánék Nick Vujicic-csal

2023. március 16. 07:47

Nagyböjti fotót nézegethetünk vezető kormánypárti politikusokról, ki ne hagyja.

2023. március 16. 07:47
null

Hoppál Péter, az Orbán-kormány kultúráért felelős államtitkára osztott meg egy fotót a Facebookon, ahol kormánypárti vezetők imádkoznak a padlóra térdelve: Orbán Viktor kormányfő, Novák Katalin köztársasági elnök és Nagy István agrárminiszter is a a térdeplők között.

„Nagyböjt 3. vasárnapja van” – írja Hoppál a közösségi oldalán. 

A fénykép tanúsága szerint az imádságot a hazánkba látogató világhírű előadó és evangelizátor, Nick Vujicic vezette. A közös imádságban a kormányfőn kívül részt vett Novák Katalin köztársasági elnök, Balog Zoltán református püspök, valamint a kormány több tagja és parlamenti képviselők is.

Emlékezetes, Vujicic legutóbbi magyarországi látogatása alkalmával is a Kármelita kolostorban fogadta őt a miniszterelnök és akkor is imádkoztak közösen. Akkor erről Orbán Viktor tett közzé fényképet.

Kép forrása: Hoppál Péter facebook-oldala

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2023. március 18. 09:38
Akkor ÉKME volt. Lehetett volna egy másik élet, nem mintha ami jutott, az nagyon sikertelen lett volna, viszont az Egyetem mégiscsak egy elragadott lehetőség marad. Nemcsak a vallásgyalkorlásért járt büntetés, a "nem megfelelő" család egyenesen kizáró oka lehetett a továbbtanulásnak, tehetségtől, középiskolai tanulmányi eredménytől függetlenül. Lelkészgyerekek sorát zárták ki. Ez egy aljas rendszer volt, bár a 70-es évektől azért enyhült a kín.
Lajoss
2023. március 16. 15:45
Bohócok.
Agnieszka
2023. március 16. 14:14
Örülök, h. abban a kisvárosban ilyen szabad volt a légkör, másokban meg nem ennyire. A 80-as évek már a fellazulás ideje voltak.
Páter Gregor
2023. március 16. 13:22
"Vujicic-csal" Hol itt a néma hangzó, ami miatt kötőjelezni kellene? Trebitschcsel, Pötschcsel, Greenwichcsel
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!